Meg kell halnunk a hatalom, a pénz és a fegyverek számára – Lélekemelő #38
SZEMlélek 2018. december 23.

Meg kell halnunk a hatalom, a pénz és a fegyverek számára – Lélekemelő #38

Csak így születhetünk újjá. Varga László az év végéhez közeledve sem hagyja szétcsúszni a lelkünket.

laciatya.jpg

December 17.
Kereszténynek nem születünk, hanem újjászületünk. Ehhez azonban meg kell halnunk a hatalom, a pénz és a fegyverek számára, hogy tanúi lehessünk Isten országának!

December 18.
Karizmatikus újjászületés sincs meghalás nélkül. Élményt igen, de meghalni önmagunk számára és Neki élni, azt nem! Amíg nem vállaljuk a mag halálát, addig a csak agonizálunk.

December 19.
Hálás vagyok, hogy a Szentlélek soha nem lépett ki az Egyházból! Akkor sem, ha megszomorították, ha ellenálltak az indításainak vagy nem hallgattak rá. Ma is kész segíteni, új életet adni! Jöjj Szentlélek!

December 20.
Ha te vagy az Út, útban leszel, ha te vagy az Igazság, igazságtalan leszel, ha kisajátítod az életet, élettelenné válsz. Csak Jézus Krisztus az Út, az Igazság és az Élet!

December 21.
Mit jelent Szentlélekben imádkozni? A Szentlélek állandóan imádkozik bennünk, mi csak bevonódunk az ő imájába. Miközben elmondjuk mit szeretnénk, felébreszti bennünk is a vágyat, hogy az Atya akarata történjék velünk!

December 22.
Azzá válunk, amilyen Istent imádunk! Ha az irgalmas, megbocsátó, könyörületes, szeretet Istent imádjuk, akkor mi is jóvá, irgalmassá válunk. Az ellenkezője is igaz!

December 23.
Kevés az, hogy nagylelkű legyél és adakozz. Engedd, hogy szeressenek! Légy befogadó az isteni nagylelkűséggel szemben és átalakulsz!

süti beállítások módosítása