Pornót talált a vőlegénye telefonján, elmaradt az esküvő
SZEMlélek 2018. augusztus 23.

Pornót talált a vőlegénye telefonján, elmaradt az esküvő

Hét nappal a tervezett házasságkötés előtt búcsút intett addigi párjának egy 21 éves nő.

claire1.jpg

Tiszta házasságra készült az amerikai Claire Dalton és kedvese. 300 vendéget vártak az esküvőre, már az utolsó előkészületeket tették, amikor valamit meg akart nézni az interneten a menyasszony párja telefonján. Ekkor szembesült vele, hogy vőlegénye rendszeresen szexfilmeket néz.

A hölgy nem egyszerű hibának, gyengeségnek értelmezte a jelenséget, hanem úgy érezte, a férfi, akit szeretett, teljesen más személyiség, mint akivel össze tervezte kötni az életét. Nem szeretetlenségből szakított a vőlegénnyel, hanem ennek a felismerésnek a hatására.

– A pornófüggőség jelentős küzdelmet okoz néhány embernek, s szeretném kifejezni, hogy szívem mélyén együttérzek az ilyen csapdába esettekkel. Egyáltalán nem érzek gyűlöletet azok iránt, akik ilyen függőségben szenvednek. Szomorú vagyok, mert tudom, mennyire rombolja ez a jelenség a szeretetet, a családokat, a boldogságot – fogalmazott döntése magyarázataként Claire, aki a vele házasságra készülő fiatalemberrel mind a 300 vendéget felhívta, hogy elmagyarázzák, miért nem fognak mégsem összeházasodni.

– A pornó nem csupán neked árt, hanem a veled kapcsolatban lévő embereknek is – indokolta a lemondás különös formáját a 21 éves hölgy, akinek teljes írása ide kattintva olvasható angol nyelven.

(Forrás és fotó: lovewhatmatters.com via 24.hu)

 

adomanybanner_600.jpg

süti beállítások módosítása