Fontos imádkozni az iszlám követőiért
Varga Laci atya 2020. december 13.

Fontos imádkozni az iszlám követőiért

Akár felebarátodnak, akár ellenségednek tekinted.

kid-1077793_1920.jpg

A szíved Isten jelenlétének szentélye. Ebből szüntelen öröm és hála fakadhat. Ne tedd szemétlerakattá a sok panasszal, ítélkezéssel, elégedetlenkedéssel és morgással!

 

Az ég felé nincsenek lezárva a határok, csak a szomszéd országok felé. Felfelé bármikor elindulhatsz és bármennyit "szárnyalhatsz". Imádkozz és vigyél magaddal másokat is!

 

Nincs félelmetesebb annál, hogy nem tudod mi következik, mit hoz a holnap. Nincs nagyobb biztonság, mint meghallani Jézus szavát: maradj bennem és ne félj!

 

Az iszlám követőiért is fontos az ima. Akár felebarátodnak, akár ellenségednek tekinted. A főparancs és az ellenségszeretet parancsa mindenki felé szeretetre kötelez!

 

A vírus egyaránt támadja a keresztényeket, zsidókat, muszlimokat és a többi vallás tagjait is. Ma imádkozzunk Izraelért, a mi idősebb testvérünkért, az Ószövetség népéért!

 

A társadalom megújulása és az Egyház megújulása szorosan összefügg. Csak akkor várhatjuk el másoktól, ha magunktól is elvárjuk és teremjük a Lélek gyümölcseit!

 

Amikor valaki terítékre kerül, mint ama házasságtörő, mindenki köveket ragad. Jézus hallgat! Mi annyira kiabálunk, hogy nem halljuk mit mond: az vessen követ a másikra, aki közületek bűn nélkül van!

 

Forrás:Laci atya fb-oldala

Összeállította:Szőke Tibor

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása