Különleges fotózással ünnepelt a gyémántpár
SZEMlélek 2020. szeptember 07.

Különleges fotózással ünnepelt a gyémántpár

A hosszú és boldog házasság nagyon is lehetséges, erre Marvin és Lucille esete remek példa.

web3-katie-autry-photography.jpgA párocska 1960-ban házasodott össze a Nebraska-i Sterlingben. Nemrégiben egy különleges szabadtéri fotózáson újra magukra öltötték az esküvői ruháikat a gyémánt házassági évfordulójuk alkalmából. a menyasszonyi ruha Lucille keze munkája. A 88 éves Marvin Stone a fekete szmokingját hozzáillő csokornyakkendővel viselte, míg felesége, a 81 éves Lucille Stone látványos, kézzel varrott csipkeruhában volt.

Lucille felidézte a hat évtizeddel ezelőtti nagy napot. „- Apám sírt. Csak ő sírt - mondta. - Anyám sugárzott, és mindketten azt hitték, hogy Marvin tökéletes, és az sokat segít, ha a szüleidnek tetszik az a személy, akivel össze akarsz házasodni. – nyilatkozta a gyémánt ara.

A házaspárnak három gyermeke van, és azt mondják, hogy a jó kommunikáció és a hasonló értékek kulcsfontosságúak a hosszú és boldog házasságukban.

„Mindkettőnknek megvolt a gazdasági háttere. Mindketten szabad vállalkozók voltunk, és hasonló céljaink voltak az életben, mindketten tanítottunk ”- mondta a férj, Marvin.  "Valahogy mindig egyet értettünk abban, hogy mit tegyünk, milyen irányba haladjunk és így tovább."

"Nem mindig értünk egyet, de a fő hangsúly azon van, ami mindig is volt: "Hasonló értékeink voltak - ezért ez elég jól sikerült és soha nem töltöttünk időt azzal, hogy elváljunk." – magyarázta Marvin.

"Az első naptól fogva úgy gondoltuk, hogy a házasság örök életre szól" - visszhangozta felesége.

A képre kattintva megtekinthetőek a csodálatos fotók.

Forrás:aleteia.org

Fotók: Katie Autry Photography

süti beállítások módosítása