Hiszek a szeretet végső győzelmében!
Böjte Csaba 2020. június 21.

Hiszek a szeretet végső győzelmében!

Sokféle hivatást ad az Isten, de egészen biztos, hogy senkinek nem az a feladata, hogy gyászhuszárként elsirassa a XXI. század elején a világunkat!

img_7313_1.jpg

Gond, baj az van elég, de élve ne temessük el se Nyugat-Európát, se Amerikát! Egészen biztos, hogy súlyos válságban van a világunk, de volt ennél súlyosabb járvány meg társadalmi krízis is az elmúlt évezredekben, és azokból is talpra állt az emberiség! Harsoghat a gonosz, nekünk hinnünk kell a szeretet végső győzelmében! Igen, én hiszem, hogy Európában, akárcsak Amerikában és a nagyvilágban is győzni fog a józan ész, és az emberek elteszik a fegyvereiket, hogy újból okos, szorgalmas gépeinkkel megműveljük a földet, otthonná tegyük a világunkat! Hiszem, hogy a zavart okozó jelszavak skandálása helyett, újból békedaloktól lesz hangos az éter, és rádióink, televízióink, az egymást kiengeszetlődve megölelő emberekről, népekről fognak szép híreket közvetíteni!

Olyan sokan vagyunk ésolyan kicsi lett a világunk, hogy csak együtt tudjuk, mindannyiunk számára otthonná tenni, virágzó tündérkertté ezt a földgolyót. Ha elzárkózunk és gyanakodva a múlt sérelmeit felhánytorgatva egymásnak esünk, akkor világunkat pokollá tesszük! Biztos vagyok benne, hogy a közös érdek, a józan ész, a mindannyiunkat átjáró élő Szeretet fog újból győzedelmeskedni, ezért én Istentől kapott hivatásunkat vállalva, a mindannyiunk számára születő új világ prófétája akarok lenni, és nem a nehézségekben összeomló, pusztulást kiáltó gyászhuszár! A gonosz nem győzte le a világunkat és nem is fogja, mert nagypéntek óta az Krisztus diadalmas otthona!

Amerika, Európa, akárcsak a világunk többi része is talpra fog állni, az emberek és a népek ki fognak engesztelődni, és a feszültségeket szító, a kutakat mérgező, világunkra tudatosan gyújtóbombákat dobó embereket, akárcsak a múltban, elé fogják állítani és bármennyi pénzük is van, elfogják ítélni tetteik alapján! 

Gyertek, fogjuk meg egymás kezét, és e ránk szakadt, múló sötét éjszakában imádkozzunk a Béke Istenéhez Amerikáért és az egész világért, töltse be szíveinket az áldott remény!!

Szeretettel, Csaba t. 

Kép: Gyerekeink soha nem nézik egymás bőrszínét... és ez jól van így.

süti beállítások módosítása