Néhány dolog, amit tudnod kéne Rólad
SzőkeTibor 2020. május 25.

Néhány dolog, amit tudnod kéne Rólad

Mindenki egyéniség akar lenni, mindezt úgy, hogy alapból az.


smilies-1607163_1920.jpgA skizotrendek (hasadásos elmezavar által diktált, manipulatív irányzatok) egyik üzenete, hogy legyél egyedi és különleges rendszerint egy olyan termékkel, ami minimum még rajtad kívül tízezer embernek lesz.

Nagyon nehéz elhinni, hogy úgy vagy szép, ahogyan talán még sosem láthattad magad. Annyira, amennyire el sem tudod még képzelni.

Nagyon könnyű mondani, hogy szerethető emberek vagyunk, hogy nincs belőlünk több, meg hogy fontosak vagyunk és lélekemelő erről olvasgatni is. És néha, mikor ezt el is hisszük, bizsergető érzés tölti el a szívünket. Aztán átsétálunk a hírfolyamunkon, vagy egy város utcáin s miután akarva –akaratlanul mellbe vágott száz reklám, egyre csak megyünk össze. Mert a fogyasztói társadalom legfőbb üzenetét képtelenség teljesíteni. A jó hír, hogy nem is kell. Csak a folyton ordító reklámzajt kellene megszüntetni és ráébreszteni egymást önnön egyedi csodálatosságunkra.

Egyetlen biztos dolog az életedben Te magad vagy. Az érzéseid, a vágyaid, a gondolataid, minden részed a világegyetem egy része teljesen egyedi elrendezésben. A formád, az alkatod, a hajad, a bőröd illata, a mosolyod egy teljesen egyedi dolog. Nincs belőled több és soha nem is lesz. Egyszeri vagy és megismételhetetlen. Egy valóságos csoda. Te vagy az, aki irányítod az életed. Saját akarattal rendelkezel és Te is arra vágysz, hogy szabad legyél.

Amit Te meg tudsz csinálni, egyetlen más ember sem tudja megcsinálni: Csak Te tudsz egyedül Te lenni, Te tudsz egyedül önmagad lenni, más helyetted erre nem képes. Csak Te tudod magad igazán szeretni, mert Te tudod, mi a legjobb Neked. Csak Te tudod elmondani másnak, hogyan lehet közeledni Hozzád. Te tudod, hogyan kell Téged szeretni.

Nincs belőled több és a legnagyobb bűn, ha elpocsékolod saját magadat. De megteheted, a Te választásod. Csak és egyedül önmagadnak ártasz vele a legjobban. Egy ember biztos van a világon, aki Nélküled nem lenne az, aki. Akinek kellesz ahhoz, hogy Ő is érezhesse, nincsen egyedül. Aki szeret Veled együtt lenni, aki szeretni akar, csak nem tudja, hogyan kell. Aki Veled együtt akar létezni, aki Veled együtt akar szeretni. Enni, inni, és aludni. Aki a Te kezedet akarja fogni és aki nem akarja majd elengedni. Csak egyvalaki lehetsz az Életben, de annak lenned kell: Önmagad. Nincs mást út, meg kell szeretned magad.

Minél többször szeged meg ugyanis az önmagadnak tett ígéreted, annál kevesebb lesz az önbizalmad. Magad játszod el önmagad, de magad is nyerheted meg!

Ha mindig azt nézed, ami nincsen a kezedben, nem fogod látni, amit benne tartasz.

Bárhol és bármeddig keresheted az Igazságot, a végén úgyis a szívedben fogod megtalálni.

Minél kisebb dolognak tudsz örülni, annál boldogabb leszel.

Ha nem is lehetünk mindig boldogok, de mindig tehetünk érte. Tenni érte (értünk) pedig lehet boldogság.

süti beállítások módosítása