Mindenkit vár a Maradj otthon! fesztivál
SZEMlélek 2020. március 23.

Mindenkit vár a Maradj otthon! fesztivál

A virtuális Maradj Otthon! fesztivál neves fellépők segítségével arra ösztönzi és abban segíti a közönséget, hogy vegyék komolyan a járvány megfékezéséhez szükséges előírásokat, és maradjanak otthon.

maradjotthon.jpg

A szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, közönségtalálkozókkal. Ezeket a Maradj otthon! fesztivál Facebook-oldalán is követhetik a rajongók.

Az oldal figyelemmel kíséri és ajánlja azokat a házi koncerteket, amelyeket az előadók otthonról, stúdióból közvetítenek, ezzel elviselhetőbbé téve a bezártságot.

A Maradj otthon! fesztivál egy nonprofit kezdeményezés, munkatársai társadalmi munkában vesznek részt benne. Támogatást, szponzorációt senkitől nem fogad el. A felmerülő költségek finanszírozását a VOLT Produkció önerőből vállalja.

A nehézségeket humorral elviselni könnyebb mindenkinek... Ízelítő a hozzászólásokból a Maradj otthon! fesztivál közösségi oldaláról:

"Végre egy olyan esemény amire biztos el tudok menni.'"

"Ezen a fesztiválon már rutinos látogató vagyok, nem is tudom, hányadik alkalom. Rengeteg pozitívuma van, sőt, csak az! Olyan zenét hallgatsz, amilyet akarsz és nem tapos el a tömeg. Nem zsebelnek ki. Azokkal tombolhatsz, akikkel akarsz, nem furakodik eléd senki. Nincs kordon közted és a fellépő közt. (...) Olcsó a kaja és a pia is bolti áras. Oda és visszaút költségei zsebben maradnak. Ahh.... Ódákat tudnék zengeni erről a fesztiválról..."

"Végre egy fesztivál többgyerekes Anyukáknak!"

"Végre egy fesztivál, amire van pénzem!"

"Végre valami igazán testhezálló nekem is!"

"Pont ráérek!"

"Alkalmi öltözet kötelező?"
"Csakis pizsama!"

"Első fesztiválom életemben, amin tényleg ott(hon) is vagyok. Hála, nincs zsúfoltság, jó a társaság. És meg azon se kell gondolkozni, hogy mit vegyél fel!"

"Végre egy fesztivál, ahol nem hagyom el a pénztárcám."

"Az hagyján, hogy nem hagyod el, de még pénz is marad benne a 4.napon is!"

"Nincs sor a pultnál a fröccsért, nem kell várni a női mosdóra és senki nem néz hülyének, ha az esti koncertre pizsiben megyek..."

"Ide az idősebbek is elmehetnek!"

(Forrás: elobolygonk.hu, facebook)

süti beállítások módosítása