Triciklijén indult segíteni egy 3 éves kisfiú a tornádó áldozatainak
SZEMlélek 2020. március 19.

Triciklijén indult segíteni egy 3 éves kisfiú a tornádó áldozatainak

"Mert Isten azt szeretné tőlünk, hogy cselekedjünk.” - mondta.

web3-tornado-houses-dax-facebook.jpgA triciklijén indult el segíteni a kis Dax a szomszédaiknak.

Amikor a legutóbbi tornádó végigvonult Nashville-en, Tennessee-államban, 24 ember halálát okozva, egy kisfiú úgy érezte, muszáj segítenie.

Nagymamájával, Susan-nal folytatott beszélgetését követően a 3 éves Dax szerette volna tudni, vajon segíthet-e a közösségnek. Teljes komolyan véve a feladatot, a fiatal fiú összegyűjtötte a legszükségesebb felszereléseket, majd a triciklije hátuljára pakolta azokat. Ezután felvéve egy védőszemüveget, útnak indult, hogy felmérje a károkat és megtudja, hol tudja kamatoztatni szakértelmét a házak javításában.

„Azt mondta, mennie kell dolgozni, hogy segíthesse azokat a szomszédokat, akiknek megsérült a háza, mert Isten azt szeretné tőlünk, hogy cselekedjünk.”- írja a nagymama egy Facebook posztban, és hozzátette: „mindenki nagyon szerette.”

Noha a kisfiú valószínűleg nem volt képes megjavítani a rettenetes károkat, minden bizonnyal az összes önkéntes arcára mosolyt csalt. Dyer szerint unokája csupán egy a sok önkéntes közül, akik megpróbálnak segíteni a közösségnek, írta a Kake.com.

„Csodálatos látni, ahogy a közösség összetart”- osztotta meg Dyer. Ilyenkor mutatkozik meg igazán Isten munkájának gyümölcse.

Forrás:aleteia.org

süti beállítások módosítása