Milyen testi és lelki kihívások várnak ránk a mostani vészhelyzetben?
SZEMlélek 2020. március 16.

Milyen testi és lelki kihívások várnak ránk a mostani vészhelyzetben?

Ha szeretnél kérdést feltenni a szakértőknek, itt a lehetőség!

szk_extra_nyito.jpg

Március 17-én 18 órai kezdettel rendkívüli alkalommal jelentkezik a SZEMlélek Klub. Ezt a közösséget azért hívtuk életre, hogy fontos társadalmi kérdésekről őszinte, építő párbeszédet folytassunk, egyben a klubtagok hozzá is járulnak médiamissziónk fenntartásához.

A koronavírus által előidézett magyarországi helyzetre reagálva kivételesen nyilvánosan tartjuk meg a beszélgetést, ugyanakkor személyesen nem lehetnek jelen a klubtagok. Egy stúdióban fog élő adás keretében válaszolni a SZEMlélek főszerkesztője, Gégény István kérdéseire dr. Kincses Gyula és dr. Gájer László.

A helyzetértékelés és a jövőt illető kilátások részletei mellett lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy kérdését előzetesen elküldje a SZEMlélek Klub vezetőihez, amelyek közül néhányat – az időkeret lehetőségeit szem előtt tartva – szívesen felteszünk a két szakértőnek.

A műsor célja, hogy a nézők hatékony segítséget kapjanak arra vonatkozóan, hogy mi vár ránk testi és lelki értelemben a következő hetekben, hónapokban, miként cselekedhetünk a leghelyesebben.

Az adást élő közvetítés formájában lehet majd megtekinteni a SZEMlélek értékmagazin felületén, valamint a Bonum Televízió kábelcsatornáján.

A kérdéseket március 17-én 14 óráig ide kattintva lehet elküldeni a szervezőknek.

süti beállítások módosítása