Narrált színházi előadások, szemléletformálás: a látássérültek egyesülete összegez
SZEMlélek 2020. február 21.

Narrált színházi előadások, szemléletformálás: a látássérültek egyesülete összegez

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete elégedett a múlt évben elért teljesítményükkel.

aa1_67.jpg
A narrált színházi előadások a legnépszerűbbek a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének (VGYKE) progjamjai közül, melyek sorában szerepelnek többnyire családias hangulatú, ám színvonalas klubdélutánok és érdekes kirándulások is.

aa2_41.jpg
Az egyesület tapasztalati szakértői az múlt évben a hét minden napján járták Budapest utcáit, keresték és kutatták a látássérülteket, hogy számukra segítséget nyújtsanak a mindennapokban. Az érdekképviselet mellett a szervezet célja a látássérült és látó emberek együttélésének zökkenőmentessé tétele.

Rendkívül büszke vagyok arra a profi szakmai munkára, melyet munkatársaimmal immár 16 éve végzünk itt a közép-magyarországi régióban. Az elmúlt évek is bizonyítják, mennyire szükség van az áldozatos és kitartó munkára. A hivatástudat, a professzionális munka meghozta gyümölcsét 

- mondta Fodor Ágnes, a VGYKE elnöke, aki azt is kiemelte, hogy több mint kétszázharminc alkalommal tartottak óvodai és iskolai szemléletformálást, ahol öt és félezernél is több óvodás vagy általános iskolás gyermeket sikerült közelebb vinniük a látássérültek világához.

(Forrás: MTI/OS; fotó: vgyke.com)
süti beállítások módosítása