Egyetlen biztos pont
Varga Laci atya 2019. november 24.

Egyetlen biztos pont

Életed apa sebeit csak mélyíti a haragos, kiszámíthatatlan és megbízhatatlan istenképed. Ezeket csak az irgalmas Atya gyógyítja. Mersz-e hinni benne a nehéz helyzeteidben is?

ravenna.jpg

Te is arra születtél, hogy részesedj Isten dicsőségében. Ez az Atya akarata, a Fiú vágya és a Szentlélek munkálkodása. Engedd, hogy megtörténhessen!

Egyetlen biztos pont az életedben Krisztus, akiben élsz, mozogsz és vagy. Amikor ezt elhiszed, betölt a (jelen)lét öröme és békéje. Gyakorold a hálát!

Ahhoz, hogy szeresd a valóságot, örülj a dolgoknak úgy, ahogy vannak, nem kell sem pénz, sem hatalom, csak hálás szív. Ingyen is lehetsz boldog!

Akarsz-e meg/átváltozni? Ha, igen, akkor legalább annyira kívánd látni Jézust, mint Zakeus és fogadd be örömmel otthonodba őt!

Az irgalmas Atya gyermeke vagy, ezért csordulj túl az adásban, fukarkodj az ítélkezésben és tágítsd ellenségedig a szeretet körödet!

Add Uram, hogy tisztán lássak! Add, hogy a szívemmel is lássak és megszeressem azt, akit/amit láthatok! Add, hogy a hitemmel is lássak és láthassalak!

süti beállítások módosítása