TávHősök Viadala távfűtésszerelő versenyt tartottak Kecskeméten
SZEMlélek 2019. november 08.

TávHősök Viadala távfűtésszerelő versenyt tartottak Kecskeméten

A Szövetség egyik legfőbb célja a távhő további „zöldítése".

a1_7.jpg

A novemberi III. TávHősök Viadala távfűtésszerelő versenyen, amelynek ezúttal a Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft. volt a házigazdája, kilenc csapat mérte össze tudását és szállt versenybe, hogy egy évre megszerezze a legjobb csapatnak járó Vándordíjat.
A verseny célja, hogy a legkiválóbb gyakorlati szakembereket előtérbe helyezve megőrizzük a hagyományos szakmai értékeket, egyben ösztönözzük az összefogás általi fejlődést, a szakmai és emberi kapcsolatok mélyítését, új ismeretek és a legjobb szakmai gyakorlatok bemutatását
– fogalmaz a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége.
Az eseményre a távhőszektor aktualitásairól szóló idei kétnapos őszi konferencia keretében került sor. A tizenkilencedik szakmai rendezvényen a távhőszektor szereplői közösen keresik a válaszokat a szektort érintő aktuális kérdésekre, a távhő jövőjével, lehetőségeivel, az innováció szerepével kapcsolatos kihívásokra.

A konferencia kiemelt szakmai témája az innovatív megoldásokra, ezek alkalmazási lehetőségeire fókuszál. A Szövetség egyik legfőbb célja a távhő további „zöldítése" a települési levegőtisztaság javítása és a globális klímavédelem fokozása érdekében. A konferencia lehetőséget biztosít a Szövetség tagvállalatainak és támogatóinak arra, hogy bemutassák legújabb termékeiket, szolgáltatásaikat.

(Forrás: MTI/OS; fotó: tavalyi győztes csapat dehir.hu)
süti beállítások módosítása