Csak a kiválasztottakat engedik be a szegedi egyházi stadionba
SZEMlélek 2019. június 30.

Csak a kiválasztottakat engedik be a szegedi egyházi stadionba

Szent Gellért Fórum – ezt a nevet kapta a Szegeden 15 milliárdnyi közpénzből épített püspöki stadion. Közpénzből épült, a jelek szerint mégis egy szűk kör nyer bebocsátást a sajtóbejárásra.

szentg.jpg

„Tisztelt Sajtópartnerünk! Kedves Szerkesztő!

Szeretettel hívjuk a szerkesztőség munkatársát a Szent Gellért Fórum (ismertebb nevén a Szegedi Ifjúsági Centrum) bejárására.

Időpont: 2019. július 5., péntek, 10 óra

Helyszín: Szent Gellért Fórum (Szeged, Dorozsmai út 2–4.)

Tájékoztatlak benneteket, hogy fotót és vágóképeket készíthettek az épülő sportlétesítmény területén, ám interjú készítésére nincs lehetőség!

A felmerülő, előre elküldött kérdésekre szívesen válaszol a kivitelező, Market Zrt. munkatársa. Vámosi Attila sajtóreferensnek a következő e-mail címre tehetitek fel kérdéseiteket: vamosia@market.hu.

A látogatás szigorúan regisztrációhoz kötött! Kérlek benneteket, hogy 2019. július 3., szerda, 14 óráig a szeberenyi.klara@szeged-csanad.hu és az andi.kovesi@gmail.com e-mail címre küldjétek el neveteket és azoknak az operatőr valamint fotós kollégáknak a nevét, akik részt vesznek a bejáráson!

A meghívóval nem rendelkező, illetve nem regisztrált szerkesztőket, riportereket, fotósokat stb. nem tudjuk beengedni az építkezés területére!”

Így hívta meg a Szeged-Csanádi Egyházmegye az alábbi szerkesztőségeket:

  • Délmagyarország
  • Szegedma
  • Rádió88
  • Katolikus Rádió
  • Magyar Távirati Iroda
  • Szeged Televízió

Szeberényi Klára sajtófőnök a szeged.hu munkatársaival közölte, nem véletlen, hogy csak a fenti sajtóorgánumokat invitálták:

– Jelentkezni utólag nem lehet, egyeztettünk a vezetőséggel, melyek azok a sajtóorgánumok, amelyek ott lehetnek a bejáráson. Ennyi, nincs más a történet mögött.

szentg2.jpg

A szegedi stadionnal korábban a SZEMlélek cikkében is foglalkoztunk, megállapítva, hogy alapvetően nem tér el a többi stadionberuházástól, abban viszont egyedülálló, hogy a helyi önkormányzat helyett az egyházmegye az építtető.

(Forrás: szeged.hu)

süti beállítások módosítása