Hekkertámadás érte az életvédők oldalát
SZEMlélek 2019. június 14.

Hekkertámadás érte az életvédők oldalát

Néhány napig nem lehetett elérni az azóta helyreállított weboldalt.

hacker.jpg

Hatással vagyunk a világra, ezért is aggódnak a hekkerek, és ezért foglalkoznak velünk ennyire – állítja a CitizenGo, az aktív polgárok közössége, amelyik célul tűzte ki az emberi élet, a család és a szabadság védelmét világszerte. – Kampányaink nagy felháborodást okoznak egyes érdekkörökben – írják.

Hétfő reggel 8 óra 23 perctől hekkerek támadják a CitizenGO oldalát – tudatták követőikkel.

A szervezet technikai csapata azonnal dolgozni kezdett, hogy visszaverje a támadást, és megállítsa a radikális hekkercsoportot. Nem először szembesüt a CitizenGO hekkertámadással, de az volt a legerősebb és legkifinomultabb.

A hekkerek fenyegető üzenetet is küldtek:

Élvezitek a webes támadást? Töröljétek ki az összes tartalmat... az LMBT-vel kapcsolatosakat. Töröljétek a szexista és az abortuszellenes tartalmakat is. Ha nem teszitek meg a hétvége előtt, a háború elindul, és megbánjátok.

A CitizenGO csapata szerint a támadás hátterében az áll, hogy „zavarja a hekkereket, hogy a szervezet félelem nélkül, aktívan és sikeresen védelmezi az életet, a családot és a szabadságot”.

Azt írják: Technológiai csapatunk fáradhatatlanul dolgozik, hogy megállítsa őket, de a támadás folytatódik. A Spanyol Nemzeti Cyberbiztonsági Intézet részletes ismertetést nyújtott számunkra a támadásokat végrehajtó hekkerekről. A spanyol hekkercsoport azért támad minket, mert zavarja őket az értékeink melletti kiállásunk.

A támadásban annak bizonyítékát látják, hogy érdemes folytatniuk kampányaikat és az emberek mobilizálását világszerte – írja levelében a CitizenGO csapata.

(Forrás és fotó: facebook/citizengo)

süti beállítások módosítása