Elmaradt a lagzi, aminek rengetegen örülnek
SZEMlélek 2019. április 26.

Elmaradt a lagzi, aminek rengetegen örülnek

Ana Paula Meriguete és Victor Ribeiro esküvőjén minden pompásan sikerült.

lagzi.jpg

Minden részlet úgy volt megrendezve, ahogy a fiatal pár elképzelte. Az egyházi szertartást egy rövid fogadás követte, ahol az ifjú pár fogadta a násznép gratulációit, ám az ezt követő igazi ünneplés az átlagostól eltérően folytatódott.

A katolikus fiatal pár ugyanis úgy döntött, hogy a hagyományos lakodalom helyett rászoruló családokat fognak támogatni. Ételt osztottak Espírito Santo-i Guarapari-i Szociális Központbana szegény gyerekeknek és családjuknak Guarapari tengerparti városában, a Brazíliában fekvő Espirito Santo államban.

eskuvo.jpg

A fiatalok cselekedete mindenképpen tiszteletreméltó, a vőlegény közösségi oldalára írt bejegyzése pedig elgondolkodtató:

Én, Victor, az apámtól megtanultam, hogy mindig kedves legyen a nőkkel, hogy szeressem a feleségem egyszerű, de igaz módon, hogy tegyek meg mindent annak érdekében, hogy boldognak lássam, még akkor is, ha próbálkozásaim közben követek el hibákat.

Az udvarlás idején mindig virágot vittem, manapság is gyakran viszek neki virágot. Mert eszembe jut, mert szeretem.

Íme a tanácsom nektek: Szeressétek partnereitek gesztusokkal: virágok, reggeli, kávézó, meglepetés, csokoládé, levél, a fiókban elrejtett apró üzenet…

A szavak fontosak, de a szavak alakuljanak át konkrét cselekedetté… ez az igazi kihívás! Isten áldjon bennetek!

A teljes cikk  ide kattintva elolvasható.

süti beállítások módosítása