Ne félj szeretni!
Varga Laci atya 2019. március 17.

Ne félj szeretni!

Szenvedők, megtörtek, bűnösök, peremre jutottak, bűnösök, idegenek a mostani Lélekemelő gondolatfüzér főszereplői.

laciatya.jpg

Március 11.
Mi az Atya szeretett fiai és leányai vagyunk. Ez az önazonosságunk! A sátán mindig megkérdőjelezi és bizonyítékot akar. Az Atya pedig csak ennyit kér, hidd el és fogadd el!

Március 12.
Másokért vagy magadért élsz? Amit az éhezőkkel, szomjazókkal, betegekkel, bűnösökkel és idegenekkel tettél, azt Jézusnak tetted vagy nem tetted, akár tudtad, akár nem! Vigasztaló, lesz esélyed az ítéleten!

Március 13.
A nem vallásos embereknek is esélyt ad Jézus, amikor az üdvösség mércéjévé a másokért való életet teszi meg. Ők is neki teszik azt, amit a szenvedőknek, megtörteknek, bűnösöknek, peremre jutottaknak tesznek! Legyetek nagylelkűek!

Március 14.
Az "Uram, mikor láttunk téged éhezni, szomjazni, betegen..." nem csak az utolsó ítélet nagy kérdése, hanem a mai napé is. Vedd észre és tedd érte!

Március 15.
Jézus jelenléte az ostyában a hit titka. Jézus jelenléte az éhezőben, szomjazóban, betegben és idegenben a hit titka. Amikor újra eljön az Emberfia, talál-e hitet a földön?

Március 16.
Éhező, szomjazó, beteg, börtönlakó, idegen, vendég, ellenség, felebarát, testvér, tisztátalan, megvetett mind a jézusi szeretet kategóriájához tartozik és szeretetet érdemel. Ne félj szeretni!

Március 17.
A színeváltozás hegyén Jézus imádkozni tanítja övéit. Nem a Miatyánkra, hanem az Atyának való teljes önátadásra. Ez őt is sugárzóvá tette, és minket is ragyogóvá változtat. Naponta átélhetjük!

süti beállítások módosítása