Kipróbálnád a SZEMlélek autós műsorának járművét?
SZEMlélek 2019. február 25.

Kipróbálnád a SZEMlélek autós műsorának járművét?

Egy héten át bárki tesztelheti a Nissan sportosan családias modelljét.

001_4.jpg

Tavaly decemberben kezdett partneri együttműködésbe a SZEMlélek és a Duna Autó – az Autóváros, hogy a bizalom útján haladva támogassuk egymás tevékenységét. Ennek az összefogásnak számos látható jelével szembesülhettek azóta az olvasók, hiszen Útitárs című autós-beszélgetős műsorunk három epizódjában ünneplésről, a zene közösségformáló erejéről és a média küldetéséről gondolkodtunk közösen hozzáértő utasokkal.

Hamarosan további két adás jelenik meg, javában zajlanak az előkészületek. A szürke Nissan Qashqai olyan újabb útitársakkal büszkélkedhet, mint Beer Miklós, vagy Geszti Péter. Amíg mi dolgozunk, olvasóink számára hasznos élményprogramot kínál partnerünk.

Az idén 30 éves Duna Autó ugyanis épp ezt a modellt ajánlja fel bármely érdeklődő számára kipróbálásra, ingyenes tesztvezetésre a február 25. és március 2. közötti nyílt héten. Ráadásul nem csak a Qashqai, de bármely Nissan modell tesztelhető, sőt, akár kedvező áron és feltételek mellett meg is vásárolható.

Nem titok, hogy a kipróbálható modell még többet tud, mint a SZEMlélek műsorában látható autó. A vadonatúj kivitelben már elérhető például az a rendszer, ami a forgalom áramlásához igazítva tartja, avagy módosítja a sebességet, megáll, újraindul, intelligensen reagálva a városi közlekedési helyzetekre.

Aki szívesen próbára tenné, mit tud az új Qashqai, ide kattintva jelentkezhet a díjmentes tesztvezetésre.

(x)

süti beállítások módosítása