Hála, hála! - Lélekemelő #47
SZEMlélek 2019. február 24.

Hála, hála! - Lélekemelő #47

Varga László püspök ezen a héten az önzetlenségről, Isten és a szeretet befogadásáról, ellenségeink szeretetéről osztotta meg gondolatait.

laciatya.jpg

Február 18.
"Kopernikuszi" fordulat a szeretet gyakorlásában, amikor valaki a Szeretet ajándékaként ismeri meg és fogadja el önmagát! Többé már nem körülötte forog a világ! 

Február 19.
Akik felismerték, hogy Istenben élnek, azoknak már nem kell küzdeniük az elismertségért, a szeretetért. Ők már elismertek és szeretettek Isten szemében! Hála, hála! 

Február 20.
Akik felismerik, hogy Istenben élnek, azok beérik kevesebb információval és hatalommal. Ám soha nem érik be kevesebb szeretettel! 

Február 21.
A bennünk lakóhelyet talált Isten, egész szívünket, lényünket a bizalom, a testvériesség, a találkozás terévé szeretné átformálni. Engedjük meg neki! 

Február 22.
Aki minket befogad, mert keresztények vagyunk és Krisztushoz tartozunk, az a mennyei Atyát is befogadta. Micsoda nagyszerű méltóság és lehetőség! 

Február 23.
Kevés az, hogy nagylelkűen szeress és adakozz. Legyél befogadó a feléd irányuló szeretetre is. Szeress és engedd, hogy szeressenek! 

Február 24.
A Magasságbeli fiának lenni ingyenes ajándék és egyben küldetés. Még az ellenségeinkkel is jót tenni, viszonzást nem várva adni, áldást mondani, irgalmasságot gyakorolni! Ővele mindez nem lehetetlen, és élhetőbb lesz a föld! 

süti beállítások módosítása