Nincs igazi köztelevízió Magyarországon (Az Útitárs 3. adása)
SZEMlélek 2019. január 28.

Nincs igazi köztelevízió Magyarországon (Az Útitárs 3. adása)

– Amit némelyek annak hívnak, kormánytévéként működik – állítja Kepes András a SZEMlélek autós műsorában, Veiszer Alinda pedig bejelenti, hol folytatja a pályafutását.

3utitars_nyito.jpg

A témaválasztáshoz képest többnyire vidám, néhány alkalommal kacagással tarkított utazás kerekedett az Útitárs harmadik adásából, amelyben az egykori köztévé három egykori műsorvezetője, Szöllősi Györgyi, Veiszer Alinda és Kepes András voltak a vendégek.

Nem alakult ki vita az autóban helyet foglalók között annak kapcsán, hogy a klasszikus értelemben vett közmédiának a múltjáról és a lehetséges jövőjéről érdemes beszélgetni. A jelenre vonatkozóan az útitársak szerint leginkább személyes találkozásokban, előadásokban érhető tetten, gyakorolható hitelesen az, amit közszolgálatiságnak nevezünk.

De nem csupán szakmai helyzetelemzés zajlik a műsorban: Szöllősi Györgyi régi/új területen keresi életpályája folytatását, távolságot tartva a médiától, Kepes András nem zárja ki, hogy visszatérjen a képernyőre, épp csak a feltételek nem tűnnek adottnak hozzá. Veiszer Alinda viszont marad a média világában, viszont ehhez át kell lépnie Magyarország határait. A dalolás sem marad el...

Tanulságos, vitára is érdemes gondolatok sűrűsödtek össze az alábbi videóban, a narrátor ezúttal is Gundel Takács Gábor.

A produkció támogatója az Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia és a Duna Autó, az Autóváros.

süti beállítások módosítása