Kimagasló érdeklődés kíséri a pápáról szóló film vetítését
SZEMlélek 2018. november 23.

Kimagasló érdeklődés kíséri a pápáról szóló film vetítését

Jó hír: telt házzal vetítjük a Párbeszéd Házában az "Egy hiteles ember" című alkotást. Még jobb hír: a pannonhalmi vetítésre még vannak szabad helyek.

cimlapra.jpg

Lezártuk a regisztrációt a Ferenc pápáról szóló, az ő főszereplésével készült film november 25-én tartandó budapesti vetítésére, miután alig egy hét alatt betelt a 200 fős terem (sőt, egy kicsit túl is engedtük a mutatót, de lesz elég hely, megoldjuk, aki jelentkezett, azt beengedjük). Örülünk, hogy ilyen sokan érdeklődnek az egyébként valóban érdekes közösségi vetítés iránt, ahol Sajgó Szabolcs házigazda köszöntője után Tomka Ferenc mond majd bevezető, iránymutató gondolatokat a film üzenetének befogadásához.

December 7-én a Pannonhalmi Főapátságban is tartunk hasonló rendezvényt - sokan tudják, hogy Szent Márton hegyén jó ideje működik sajátos mozi, ráadásul nemrég profi moziteremmé alakították át a korábbi tornatermet. A 17:30-kor kezdődő vetítés előtt akár kellemes sétát is lehet tenni a környéken - lombkorona tanösvény, arborétum, kiállítások várják az érdeklődőket, a főapátság épületegyüttese is megér egy estet...

Az ingyenes, magyar nyelvű vetítésre IDE KATTINTVA lehet még jelentkezni – amíg el nem fognyak a pannonhalmi helyek is.

süti beállítások módosítása