És akkor a pornószínésznő találkozott Istennel
SZEMlélek 2018. november 06.

És akkor a pornószínésznő találkozott Istennel

Shelley Lubben a szexuális kizsákmányolás elleni küzdelem élharcosává vált, igyekszik jobb útra téríteni egykori sorstársait.

shelley.jpg

9 évesen megerőszakolták, szétcsúszott az élete, már gyerekként a drogok felé fordult. A szülei megelégelték az életmódját, a felnőttkor küszöbén magára maradt. Könnyű munka ígéretével került előbb a prostitúció világába, később a rendszer ördögi köre beterelte a pornóiparba, ahol tucatnyi filmben szerepelt, közben fertőzéseket kapott, rákos lett.

Innen állt talpra Istenhez való visszatalálkozása után – saját megfogalmazása szerint gyerekkorától hívő volt, de fiatalként elveszítette az Istenbe vetett bizalmát. Miután szakított múltjával, megalapította a Rózsaszín Kereszt Alapítványt (Pink Cross Foundation), amelynek egyik fő küldetése a pornóiparban dolgozók, elsősorban a filmek szereplőinek evangelizálása - keresztény zenével, lelki olvasmányokkal, üdvözlőkártyákkal, lelki támogatással.

shelley2.jpg

A 2007-2016 között működő szervezet ugyancsak lobbitevékenységet folytatott a pornográfia és a "felnőtt filmek" ellen.

shelley3.jpg

Ma már Dr. Shelley Lubbennek hívják, tanúságtevő előadásokkal mutatja be a szexipar sötét világát. Közreműködött egy könnyűzene album megjelentetésében is. A "Killer Fantasy" (gyilkos fantázia) cím bemutatja a csábító vágyak kielégítése mögött meghúzódó valóságot.

Ugyanebben a témában 2018 áprilisában készítettünk interjút egy hazai lelkigondozó szakemberrel, aki szexuálisan kizsákmányolt nők társadalomba való visszailleszkedését segíti. A cikk az alábbi címre kattintva érhető el:

Dr. Fazekas Rita: Aki pornót néz, a prostitúciót támogatja

(Képek forrása: Shelley Lubben közösségi oldala)

 

adomanybanner_600.jpg

süti beállítások módosítása