A háború már eldőlt! – Lélekemelő #7
SZEMlélek 2018. május 13.

A háború már eldőlt! – Lélekemelő #7

A nők szavának meghallása, kaotikus területek újrarendezése, kiszáradt területek megtöltése élettel és a párbeszéd forrása is szóba kerül Varga László püspök aktuális gondolataiban.

laciatya.jpg

május 7.
Amikor a keresztények Istent a hétköznapjaikban is felfedezik, akkor az addig nehéz helyzetek is a Gondviselő ajándékaivá válnak!

május 8.
Jó tudatában lenni, nekünk büszke semmiknek, hogy a szőlővesszőnyi életünkön megjelenő szőlőfürtök nem a mi teljesítményünk, hanem a Szőlőtőből áradó élet gyümölcsei!

május 9.
A nők szavának meghallása és hallhatóvá tétele a jövő Egyházának komoly kihívása. Példa értékű lenne a világ számára is a nemek közötti szakadék áthidalásában.

május 10.
A háború már eldőlt! Jézus Krisztus halálában és feltámadásában legyőzte a Sátánt, a világ fejedelmét!, Elment, elküldte és eljött a Szentlélek! Nekünk viszont Ővele kell megnyernünk helyi csatáinkat. Jöjj Szentlélek és segíts szellemi harcainkban!

május 11.
A teremtéskor a Szentlélek ott lebegett a vizek fölött, és a káoszból rend, kozmosz lett. Hívlak Lélek Egyházunk kaotikus területeire, hogy ott új "egyházrend", a Szeretet új pünkösdje lehessen!

május 12.
A Szentlélek élő víz, amely árad és bennünk is a legmélyebb pontokat keresi. Amikor eléri személyes életünk vagy Egyházunk sebzett, bűnös, kiszáradt, tikkadt részeit minden tele lesz élettel! Jöjj Szentlélek, áradj bennünk!

május 13.
A Szentlélek a forrása minden párbeszédnek a személyek, vallások, egyházak között, és az Egyházon kívül is működik. Jöjj egység Lelke és hozz létre igazi, mély találkozásokat köztünk!

süti beállítások módosítása