Ha elmúltál 100 éves, nem indulhatsz ezen a zarándoklaton
SZEMlélek 2017. augusztus 05.

Ha elmúltál 100 éves, nem indulhatsz ezen a zarándoklaton

Tavaly már olvashattatok a Görögkatolikus Ifjúsági Gyalogos Zarándoklat alatt átélt élményeimről. Természetesen idén is megrendezik, viszont a mostani zarándoklat egy kicsit más lesz, mint az előbbiek.

ani.jpg

Mivel Szent László évében járunk, így az augusztus 7-12. között tartandó Görögkatolikus Ifjúsági Gyalogos Zarándoklat is ehhez a témához kapcsolódik. Mi több, olyan helyről indul a menet, ami erősen kötődik a lovagkirályhoz. Ez a hely nem más, mint Nagyvárad, így tehát a határ túloldaláról gyalogolnak majd el a fiatalok Máriapócsig. A szervezők Debrecenből indítanak buszt, ami segít eljutni a jelentkezőknek a határon túlra, viszont ezt a regisztrációkor jelezni kell.

További érdekesség még, és hívogató tényező, hogy a lelki napot egy igen különleges ember, Böjte Csaba testvér fogja tartani. A lelki dolgok mellett a szórakozás is biztosított koncertek és két strandolási lehetőség által.

A zarándoklatra 16 éves kortól lehet jelentkezni, a felső korhatár pedig a 100. életév. Szóval ha az életkorod még csak kétjegyű számból áll, te is elindulhatsz! További információkat ide kattintva találhatsz a „+16 Ifjúsági Gyalogos Zarándoklat” címszó alatt.

Erdélyi Anikó

süti beállítások módosítása