A kopt püspök üzent a terroristáknak
SZEMlélek 2017. május 31.

A kopt püspök üzent a terroristáknak

Angaelos püspök szerint a terroristák is Isten képmására lettek teremtve és sokkal hatalmasabb dolgok véghezvitelére szánja őket.

Isten szeret titeket! 

A legszörnyűbb rémtetteket elkövetők is megérdemlik, hogy emberként szeressük őket, mondta az Egyesült Királyság kopt ortodox egyházának püspöke.

977f0315df35f831d7324631a1ee2ae2_1.jpg

Szeretve vagytok. Gyűlöletesek és iszonyatosak azok az erőszakos és gyilkos bűntettek, amiket elkövettek, de Ti szeretve vagytok. 

Szeret benneteket az Isten, a Teremtőtök, aki saját képmására alkotott, az Ő elképzelései szerint, és azért tette erre a földre, hogy nagyszerű dolgokat vigyetek végbe az Ő tervei szerint, az emberiségért. Én és hozzám hasonlóan milliók szeretnek benneteket, nem azért, amit tesztek, hanem mert Isten csodálatos teremtményei vagytok, akikkel osztozunk az emberségünkben. Szeretve vagytok általam és milliók által, mert mi mindannyian hiszünk a változásban! 

Mindannyiunk változásáról szól, amely személyesen átformálja az életet a gyengeségből és bűnösségből egy erős és tisztességes életté. Álláspontja talán távol van a reakciótól, amit az emberek elvárnának, de ez a keresztény üzenet, tette hozzá Angaelos püspök. 

(catholicherald.co.uk)

süti beállítások módosítása