40 Nap Az Életért - világszerte
SZEMlélek 2021. február 17.

40 Nap Az Életért - világszerte

Segíts, hogy a babák megszülethessenek!

40nap-az-eletert.jpg

Negyvennégy ország között Magyarország is csatlakozik a nemzetközi kezdeményezéshez, amely imával és böjttel harcol azért, hogy a megfogant életek meg is születhessenek. Ahogy az alább megtekinthető felhívásban Hajdaniné Magdi szervezőtől hallhatjuk, a KSH adatai szerint hazánkban az abortuszok száma körülbelül ugyanannyi, mint az ország népességének fogyása.

A húsvéti készületi időben, 2021. február 17 – március 28-ig naponta 7-19 óráig felváltva imádkozik 3-4 önkéntes a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika előtt (1082 Budapest, Hugonnai Vilma tér).

A felekezeteken átívelő világméretű összefogás a válságba jutott anyáknak igyekszik segítséget nyújtani, hogy az életet tudják választani.

Ugyanakkor imádkozik minden érintettért: az anyák és gyermekeik mellett az apákért és az orvosokért, nővérekért, védőnőkért.

A résztvevők tudatosan szembeszállnak az életellenes szellemiséggel, imádkoznak a klinikák, tanácsadó helyek környékén, de segítenek tanácsadással, információkkal, gyakorlati támogatással is.

Ha szívesen csatlakoznál, online feliratkozhatsz helyszíni imára, őrködésre, és nagy szolgálat az otthoni ima, virrasztás, böjt. További információk és regisztráció: itt és itt.

 

Összeállította: Herbert Dóra

(Forrás és nyitókép: facebook.com)

süti beállítások módosítása