"Politikusainknak imára, megtérésre és megújulásra van szükségük"
Varga Laci atya 2020. december 06.

"Politikusainknak imára, megtérésre és megújulásra van szükségük"

Varga László püspök atya e heti gondolatai. study-862994_1280_1_szerk.jpg

Úgy tűnik a helyzet romlik. A politikusainknak is szüksége van imára, megtérésre és megújulásra. Imára hívlak benneteket, nem vitára!

A Szentlélek kiáradásának nem tud gátat szabni a járvány. Imádkozz megtérésekért és a Lélek új kiáradásáért ott, ahol élsz!

A keresztények megosztottságába nem szabad beletörődni. Imádkozzunk azért, amiért Jézus is imádkozott, hogy mindnyájan egyek legyenek, és keressük a találkozás lehetőségét!

Minél több a megpróbáltatás, annál nagyobb szükségünk van olyan emberekre, akikkel közösen tudunk álmodni és tenni másokért. Imádkozz és tegyél meg mindent az egységért!

Minden indulat, szóbeli vagy fizikai erőszak mély sebeket ejt a kapcsolataidon. Szükséged van gyógyulásra. Imádkozz a szeretteidtől kapott sebek gyógyulásáért!

A bezártság, a tehetetlenség elszabadíthatja az indulatokat és az erőszakot a "legjobb" családokban is. Gyakoroljátok naponta a megbocsátást és a kiengesztelődést, ahogy Jézus kéri, 70x7-szer!

A járvány sem állíthatja meg az evangelizációt. Most még inkább fontos, hogy elvidd Jézushoz azokat, akik az Igazságra és a Szeretetre vágyakoznak.

(Forrás: Varga Laci atya fb-oldala)

süti beállítások módosítása