Támogasd te is a SZEMléleket!
SZEMlélek 2020. november 07.

Támogasd te is a SZEMléleket!

2020 novemberében adományokat gyűjt értékmagazinunk.

szeretem_nyito.jpg

Az elmúlt napokban többen találkozhattak már a SZEMlélek munkatársainak rövid üzeneteivel. A küldetésnyilatkozattal felérő gondolatok megfogalmazásával konkrét célunk van: szeretnénk kifejezni, mennyire hálásak vagyunk azért a közösségért, ami az elmúlt hat év során mostani, terebélyes állapotára formálódott, egyben be is szeretnénk mutatni, melyek azok a számunkra fontos értékek, amelyek mentén igyekszünk következetesen párbeszédet kezdeményzeni, közös gondolkodásra hívni.

A felénk áradó visszajelzések – köszönetek, kérések, elvárások – növekedése egyértelműen jelzi számunkra, hogy jelentős, egyre fokozódó igény van az indulatmentes, a különböző politikai érdekcsoportoktól nem függő, a közösség, a párbeszéd és a nyitottság értékei iránt elkötelezett szemléletre a vélemények, üzenetek, információs elemek áradatában. Azt tapasztaljuk, hogy a kereszténységből fakadó társadalmi értékek hiteles, önkritikára is nyitott képviseletének sokan örülnek.

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik

Nem célunk a "tömegtermelés", sokkal inkább hatást szeretnénk kiváltani. Úgy érzékeljük, sok döntéshozó figyel ránk, mércévé,

viszonyítási ponttá vált a SZEMlélek, leginkább pedig olyan felületeken is rendszeres témává váltak a kereszténység értékei általunk, ahol korábban erre nem volt példa.

Az elmúlt évek növekedése a tevékenységünkhöz kapcsolódó költségek emelkedését is eredményezte. Alkalmi adakozók és egy külföldi katolikus szervezet támogatásának köszönhetően eddig biztosítható volt a SZEMlélek működése, a jövőre vonatkozóan azonban minél előbb és minél inkább saját lábunkra kell állnunk. E téren különösen azokra a magánszemélyekre és hazai szervezetekre számítunk, akik szeretik a SZEMléleket, és szeretnék, ha létezne, jelen lenne a média világában egy ilyen megértésre, közös gondolkodásra, párbeszédre hívó hang is.

Ezért kérjük,

miután ezt a cikket elolvastad, te is támogasd a SZEMlélek szolgálatát egyszeri 5.000.- Ft átutalásával.

Az összeg lehet több, kevesebb is akár, de ha csak pár százan megtennék ezt, több hónapnyi működésünk biztosítható lenne.

Annak is örülnénk, ha rendszeres olvasóink megosztanák velünk gondolataikat a SZEMlélek tevékenységéről, stílusáról, szemléletmódjáról.

A támogatás részleteihez és az üzenetküldési lehetőséghez kattints ide.

Köszönjük, hogy te is életben tartod a SZEMléleket!

süti beállítások módosítása