Édesapja elhagyta, most mindenki apukája lett
SZEMlélek 2020. június 01.

Édesapja elhagyta, most mindenki apukája lett

Rob Kenney 14 éves volt, mikor apa nélkül maradt hét testvérével.

web3-dad-how-do-i-youtube_1.jpg

Nem volt, aki vezesse a felnőtté váláshoz vezető úton. Édesanyja alkoholbeteggé vált, majd tetsvéreivel nevelőszülőkhöz kerültek.

Jelenleg feleségével él és két sikeres felnőtt gyermeke van.

"Az életben az volt a célom, hogy jó felnőtteket neveljek - nem jó gyerekeket, hanem jó felnőtteket" – mondja.

Mikor gyermekei kirepültek, azon kezdett el gondolkodni, hogyan segíthet másokon, akiknek hozzá hasonlóan nem adatott meg a szerető család.

A karantén tökéletes alkalmat kínált arra, hogy végre megosszon néhány alapvető dolgot más gyermekekkel, akik esetleg nehéz körülmények között nőnek fel - vagy elveszítették a szüleiket, vagy szüleiktől távol vannak.

Csinált egy YouTube csatornát, melynek címe: „Apu, hogyan csináljam? ”- ahol megosztja eddig szerzett tudományát. Olyan dolgokat, amit egy apának kellene megtanítania.

Praktikus tanácsai hamar megfogták a közönséget és pár nap alatt rengeteg feliratkozója lett, e sorok írásakor már 2,1 millióan jegyezték elő magukat a pótapu legújabb útmutatásaira.

Rob nem gondolja, hogy tippjei a legjobbak, és tisztában van sok más online forrással. Apaként elismeri a saját kudarcait és a bocsánatkérés fontosságát.

Rob Kenney-hez éppen az internetre van szükség - pozitív, praktikus és gondoskodó apa, aki meg akarja osztani képességeit. Nem meglepő, hogy ennyi feliratkozója lett és rengeteg pozitív üzenetet kapott.

Videóinak hihetetlen sikere demonstrálja a pozitív apa alakjának szükségességét a gyermekek életében, és most több millió gyermeknek, akiknek még nem volt ilyen tapasztalata, segíthet a kedves és jóindulatú apa.


Forrás:Aleteia

 

 

süti beállítások módosítása