Alkalmi áldoztatási módszert javasol egy professzor
SZEMlélek 2020. április 15.

Alkalmi áldoztatási módszert javasol egy professzor

Dr. Kellermayer Miklós az alábbi véleményét elküldte katolikus püspököknek. Úgy gondolja, hogy a vírus legveszélyeztetettebb korosztálya között vannak éppen azok, akik vágynak a "halál elleni orvosságra”, az eucharisztiára. Nem pótolható az a mulasztás, ha nem kapnak az Élet kenyeréből.

26091525350_d1bf8a8d1b_b.jpg

Levelének szövege:

"A korona-vírus járvány, ami a „halál civilizációt” (Szent II. János Pál pápa meghatározása) fenntartani célzó, a több mint 30 éve ismert vírus család elleni vakcina gyártását elmulasztó, megakadályozó erők közreműködésével félelmetes valóságként itt van velünk Magyarországon és az egész emberiséggel, és éppen a vakcina gyártás bűnös elmulasztása miatt, beláthatatlanul hosszú ideig - sok áldozattal – itt is marad velünk.  Ez a tény kötelezővé teszi, hogy elmélyedjünk. Az idősek, a krónikus betegek, a 60 év felettiek mind „kiszemelt” áldozatok. Valahogy olyanok, mint akiket az első századokban, az őskeresztények idejében az arénákba, a dühöngő vadállatok elé vittek. Az ő számukra megszervezték, hogy az „Élet Kenyerét”, Krisztust az Eucharisztiában mindenképpen eljuttassák, akkor is, ha a vivő könnyen az életével „fizetett” a tettéért.

Fontos volna a húsvéti kibontakozási időszakban, ahogy a napi kenyeret is, úgy az Eucharisztiát is megkapják a rászorulók otthonaikban, lesz aki utoljára.

Jó volna, ha a plébánosok a templomhoz, a plébániához tartozó idős „halára ítéltek”, a rendszeresen áldozók, a szentáldozásban részesülni, az „örökéletre gyógyulni vágyók” számára a szentmisék után önkéntes, erre a feladatra megbízott fiatalok (a vírusfertőzésnek ellenálló 30 évesnél fiatalabbak) rendszeresen elvinnék. Most, ebben a pillanatban arról vagyok meggyőződve, hogy pont ezért, hogy az egész világon elsőként és egyedüliként valósítsuk meg, hogy a pusztító járvány idején fiatalok a legfőbb gyógyszert, a „halál elleni orvosságot” (Antiochiai Szent Ignác meghatározása) rendszeresen elvigyék a vírus által „halálra kiszemelt” 60 év feletti szeretteinknek. Ne csak a bevásárlást átvállaló fiatalok, hanem az igazi orvosságot eljuttató fiatalok is kaphassanak magasztos megbízatást. Ha az elkövetkező hónapokban minden plébános, minden pap, aki elmondta a szentmisét és maga megélte a csodát, átváltoztatta a kenyeret Krisztus Testévé és utána gondoskodott, hogy a templom „vonzáskörzetében” minden „gyógyulni” vágyakozó „halálra ítélthez” így szervezetten eljut az egyedüli életmentő gyógyszer, mire elmúlik a járvány, egy teljesen új Magyarország fog megszületni!

Mély tisztelettel:

Prof, Dr. Kellermayer Miklós, orvos, sejtkutató "

 

süti beállítások módosítása