Gégény István: Megajándékozottnak érzem magam
SZEMlélek 2020. január 17.

Gégény István: Megajándékozottnak érzem magam

- Jó a SZEMlélek Klubhoz tartozni - nyilatkozta egy televíziós műsorban a katolikus médiaszakember.

bonum_1.jpg

Gégény István a Bonum TV stúdiójában beszélt arról, hogy SZEMlélek értékmagazin feladatának tekinti, hogy társadalmi kérdésekről párbeszédet generáljon, a keresztény értékrendhez igazodva, de megengedve, hogy más vélemények is megjelenjenek, ütközzenek. A főszerkesztő szerint ennek a párbeszédnek valamiféle kicsúcsosodása a SZEMlélek Klub, ahol ez a párbeszéd valóban személyessé válhat.

A klubestekre olyan személyeket hívnak, akik adott témában meghatározó véleménnyel, nagy tapasztalattal rendelkeznek. Így első alkalommal Beer Miklós és Balog Zoltán fejtette ki véleményét egyház és közélet kapcsolatáról, másodszor pedig Kiss Ulrich és Gerendai Károly beszélgetett üzletről és etikáról.

Gégény István az itt elérhető interjúban beszélt a SZEMlélek létrejöttéről, jelenlegi helyzetéről és jövőjéről, valamint hatásáról is, hiszen az nem csak a társadalomban érzékelhető, hanem visszahat bizonyos médiatermékekre is, így a kereszténység üzenetei olyan felületeken is megjelenhetnek, melyekre ez eddig nem volt jellemző.

süti beállítások módosítása