Szeress, hogy lehess!
Varga Laci atya 2019. december 29.

Szeress, hogy lehess!

Az engedelmesség több, mint alkalmazkodás. Önként, szabadon, szeretetből vállalt függés a mennyei Atya akaratától. Ez mentette meg a Szent Családot és ma is életmentő! 

8-signes-qui-montrent-que-cet-homme-est-tres-amoureux-et-fiable.jpg

Parányi tagja vagy a szentek közösségének, de szabadságot kaptál arra, hogy ne önmagadnak élj, hanem a Főnek és a test többi tagjának!

A szeretet nincs megbilincselve, sem a börtönben lévőkben, sem a fedél nélküliekben, sem a betegekben, sem benned! Engedd, hogy növekedjen és túláradjon másokra is! 

Akarsz-e szeretni? Igen! Akarsz-e a szeretetben növekedni? Igen! Akkor mondj igent az ellenségeid szeretetére, és gyakorold a megbocsátást és a kiengesztelődést is! 

Léted forrása a Szeretet. Szeretve vagy és tudsz szeretni, Normális állapotod az öröm. Merj időt tölteni azzal, ami vagy, aki örömmel tölt el! 

Miért testesült meg, lett emberré az Isten? Azért, hogy részesedhessünk az Ő dicsőségébe, és bevonzzon minket szentháromságos szeretetébe. Engedd megtörténni! 

A szenvedő, a zarándok és a megdicsőült egyház együtt alkotja Krisztus Testét. Szereteteben egymásra vagyunk utalva! Jó ennek tudatában élni és szolgálni a Test tagjait. 

süti beállítások módosítása