Baba-mama kávézó nyílik
SZEMlélek 2019. december 04.

Baba-mama kávézó nyílik

A Normafán komplex szolgáltatóközpontot hoztak létre a Bodza Villában. Három „üzletágból” áll majd tevékenységük: egyik lesz a bölcsőde, a másik egy anyukákat megcélzó tréningműhely, mindez egy villában, amelynek terasza egy szép kertre nyílik. A tervek szerint itt fognak megpihenni egy kávé vagy smoothie mellett az anyukák, míg gyerekük a szőnyegen játszik.

 bodzavilla-forgacszsuzsi-20191129.jpg

Baba-mama kávézók, modern szemléletű játszóházak, gyermekmegőrzők és kisgyerekes anyukákra szabott tréningek eddig is léteztek Budapesten, de olyan helyről, ami mindezt egy térben egyesíti, eddig nem volt tudomásuk. Különösen olyan nem, amelynek foglalkozásain gyerekkel együtt lehet részt venni, valamint az idegen nyelvű gyerekfelügyelet programokkal, amire nagy igény van a Budapesten élő külföldiek részéről. Azt szeretnék, hogy a Bodza Villában minden kicsi és nagy gyermek jól érezze magát.

A villa működésében 18 főből álló szakértői stáb vesz részt coach-okkal, trénerekkel és pedagógusokkal, akikben közös, hogy mindannyian anyukák. A földszinten lévő bababarát kávézóba pedig bárki beülhet, ha kávézna, megpihenne, vagy harapna valamit. A Bodza Villában a napokban zajlanak a nyílt napok, ahol a közönség megismerheti a koncepciót, és dönthet róla, hogy januárban, az éles indulás idején élne a sok lehetőség egyikével.

(Forrás: Welovebudapest.com)

süti beállítások módosítása