Egymást érik a súlyos balesetek a magyar utakon
SZEMlélek 2019. október 26.

Egymást érik a súlyos balesetek a magyar utakon

Legyünk sokkal figyelmesebbek közlekedés során!

baleset_4.jpg

A szombati nap első felében, mindössze 10 óra leforgása alatt 4 olyan hír jelent meg az MTI rendszerében, amely aggodalomra ad okot. Előfordulnak ugyan sajnálatos balesetek minden nap, de ennyire sűrűn ilyen súlyos helyzetek ritkán adódnak. Fontos figyelmeztetés lehet ez: figyeljünk oda jobban egymásra!

Egy hajnali híradás szerint elütött egy autó Pécsen egy 39 éves férfit, aki a helyszínen meghalt.

Kora reggel óta több kilométeren torlódik a forgalom az M1-es autópályán Budapest felé, Bicske és Herceghalom között. Bár a közlekedést a térségre ereszkedett köd is nehezíti, a torlódás fő oka egy baleset: négy személyautó ütközött össze egymással.

Szintén a reggeli órákban több jármű összeütközött az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, a határátkelőhely közelében, a sztráda érintett szakaszát lezárták. Először egy mikrobusz és egy kamion ütközött az autópálya határ felé vezető oldalán. Néhány perccel később a baleset miatt feltorlódott sorba még két mikrobusz is beleszaladt. A balesetben többen megsérültek.

Délelőtt tíznél több autó karambolozott az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán két balesetben, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki. A fővárostól számítva először hat autó ütközött Vásárosnamény felé, a bagi kihajtó után. Néhány kilométerrel távolabb öt autó ütközött, ide mentőhelikopter is érkezett.

(Forrás: MTI, illusztráció: alapjarat.hu)

süti beállítások módosítása