Hiányzik a tűz...
SZEMlélek 2019. június 16.

Hiányzik a tűz...

Te "égő" vagy?

spirit.jpg

A Menyasszony nem szerelmes a Vőlegénybe. Jöjj Szentlélek és lobbantsd lángra a szenvedélyes szeretetet az Egyházban Krisztus iránt!

Egyházunk tele van félelemmel. Mi lesz, ha Krisztus ki akar vinni bennünket a bűnösök, az éhezők, a szenvedők közé és mi lesz, ha Krisztus be akar jönni hozzánk a szegényekkel? Jöjj Szentlélek és változtasd át bizalommá a félelmeinket!

Hiányzik a tűz, az evangéliumért való lelkesedés. Jöjj Szentlélek és szítsd fel Egyházunkban a hamu alatt parázsló tüzet! Köszönöm az "égő" keresztényeket!

A Szentlélek létének legfőbb bizonyítékai a köztünk élő szentek. Ők megengedték az átváltozást és tapasztalatuk hitelesíti tanúságukat.

Az Egyház krízise mindig meghívás! Panaszkodás, ítélkezés, bezárkózás helyett, végre tegyük fel a helyes kérdéseket és adjunk valós válaszokat az örömhír mentén!

Nekünk, keresztényeknek nehéz leereszkednünk attól az Istentől, aki a mennyekben van, oda, ahol a szenvedőkkel együtt szenvedő Isten van!

Gondoltad volna, hogy Isten ott van a valóság elöli meneküléseidben is? Ha engeded, vissza fog vinni és megszeretteti veled!

(Illusztráció: medium.com)

süti beállítások módosítása