Együtt vár babát az ikrekkel házasodó ikerpár
SZEMlélek 2019. május 18.

Együtt vár babát az ikrekkel házasodó ikerpár

Életük újabb közös mérföldkövéhez érkeztek az amerikai nővérek, akik eddig is megdöbbentően hasonlóan tervezték a jövőjüket.

44e78615-2.jpg

A 32 éves ikerpár, akinek kettős esküvője volt szintén egy ikerpárral, 34 évesek, egy házban élnek, s most bejelentették, hogy várandósak.

Brittany és Briana Deane ikertestvérek életük minden mérföldkövét megosztották egymással, beleértve a házasságot egy másik ikerpárral egy dupla, mesebeli esküvőn. A 32 éves lánytestvérek életének párja Josh és Jeremy Salyers lett, egy tavaly augusztusban megrendezett „Ketten egy időben” szertartáson kötöttek házasságot.

twins3.jpg

Most pedig abban reménykednek, hogy a szülésük összehangolásával együtt válhatnak igazi nagy családdá is. Egy ausztrál reggeli műsorban a férjeik részvételével közölték, hogy egyszerre várandósak. A párok, akik 2017-ben egy ikerfesztiválon találkoztak, együtt várják tehát a szülői létet is.

twins1.jpg

– Ez is egy olyan dolog, amit együtt szeretnénk megtapasztalni – mondta Brittany. Életünk legnagyobb mérföldköveit együtt éltük meg: a születésnapjainkat, a jogosítványunk megszerzését, egyszerre szereztünk diplomát és együtt is házasodtunk. A szülés lenne a következő hatalmas esemény...

Természetesen segítünk egymásnak, hogy egy nagy, boldog családdá válhassunk, ami nagyszerű lesz – fogalmazott Josh.

twins2.jpg

Josh és Jeremy fogadalmat tettek, hogy egy másik ikerpárt fognak elvenni. – Szerencsénk van, hogy megtaláltuk őket, nem is lehetnénk boldogabbak – mondták.

(Forrás: nypost.com)

süti beállítások módosítása