Legnagyobb ellenségünk az irigység
Varga Laci atya 2019. március 24.

Legnagyobb ellenségünk az irigység

A kaposvári püspök ismét lelki megújulásra hív.

laciatya.jpg

Március 18.
Legyetek irgalmasok a bűnös Egyházhoz! Ne ítéljétek el és bocsássátok meg a bűneit, amit a tieiteket is megbocsátotta az Irgalom!

Március 19.
Szent József teljesen rábízta magát az álmában megjelenő angyal szavára. Isten az álom nyelvét is beszéli. "Tolmáccsal" vagy anélkül, de érdemes odafigyelni rá!

Március 20.
Isten, a meglepetések Istene! Egy pillanat alatt képes átírni életünk forgatókönyvét. Akik a hit útján járnak, bizalommal élik a váratlant is!

Március 21.
Miközben tudni véljük milyennek kellene lenni a pápának, püspököknek és papoknak, jó lenne megkérdezni a Szentlelket és az Úr Jézust, ők milyen Egyházat szeretnének?

Március 22.
Hogy mennyit érnek az álmaink, az értük vállalt szenvedés mutatja meg. Legnagyobb ellenségünk az irigység, a féltékenység. Ha megtűrjük, mindent megmérgez!

Március 23.
Ma kelj fel, állj az Atya elé, valld meg, hogy vétkeztél! Magyarázkodás, önigazolás helyett engedd magad szeretni és fogadd el az ünnepet!

Március 24.
A csipkebokor lángolt, de nem égett el. A mi Istenünk szenvedélyes szeretete emésztő tűz. Akiket lángra gyújtott, azok egészen elégnek a szeretet tűzében!

süti beállítások módosítása