Az életem átirat - Lélekemelő #45
SZEMlélek 2019. február 10.

Az életem átirat - Lélekemelő #45

Az elmúlt héten a döntés szabadságáról, az Istentől való függésről ismerhettük meg Varga László püspök gondolatait.

laciatya.jpg

Február 4.
Mindaz, amit nem a Szeretet határoz meg bennünk, illúzió, esetleges és múlandó. Csak a szeretet maradandó, örök. "Törekedjetek a szeretetre!"

Február 5.
Nem a dolgok, a körülmények döntenek, hanem te. Amit szeretettel végzel, az nem lesz teher, ha kötelező, akkor inkább örömmel tedd! 

Február 6.
Elindultál már a vélt szabadság adta szolgaságokból az atyai házba? Ott, a mennyei Atyánál a feltétel nélküli szeret öröme és az igazi szabadság vár rád! Élj vele! 

Február 7.
Életünk kezdetén a puszta létünk hirdette Isten dicsőségét. Megtanultunk beszélni, tenni, és elfelejtettük mit jelent lenni, az Ő dicsőségére. Még nem késő újra megtanulni! 

Február 8.
Isten szeretetét ne akard kiérdemelni, felajánlásokkal megvásárolni. Ne üzleti, hanem szerelmi kapcsolatban legyél vele és betölti szíved a Szentlélekkel.

Február 9.
A szerelmesek engedelmesek egymásnak, mert önként, szabadon függni akarnak a másiktól. A Biblia szerint Isten szerelmi kapcsolatban van velünk és várja a válaszunkat!

Február 10.
Az életem átirat! Atyám, te olvasol a szívemben és a gondolataimban. Kérlek írd át a mai napom forgatókönyvét is a te akaratod szerint! 

süti beállítások módosítása