Ments meg egy életet karácsonyra!
SZEMlélek 2018. december 20.

Ments meg egy életet karácsonyra!

Nincs hatalmunk a betegségek legyőzése felett, de amit megtehetünk, hogy segítjük a szenvedőket. Idén súlyos beteg gyermekek és családjaik karácsonyát tehetjük szebbé álomjegy vásárlásával.

nevtelen_4.png

Súlyos gyermekbetegségek, amelyeket legtöbbször tabukét kezelünk, mert fájdalmas és érthetetlen, hogy egy ilyen rövid élet mennyi kínnal és küzdelemmel lehet terhelt. És mi nem tehetünk semmit - nehéz és félelmetes ezzel szembesülni. 

A Ments Életet Alapítvány kezdeményezése azokon a gyermekeken segít, akik komoly beavatkozások miatt a fővárosban, szüleiktől távol töltik a sorsfordító, talán utolsó napokat. Azoknak, akik talán már otthon vannak, de állapotuk lehetetlenné teszi, hogy közösségbe, baráti körükbe eljárjanak, olvasható a kezdeményezés honlapján. Valakinek egy pár napos budapesti tartózkodás családja körében jelenti a legnagyobb ajándékot, másnak az otthoni vagy kórházi ágymagány súlyán könnyítenek a szervezők.

Legyünk idén mi is álomvarázslók! A teljes befolyt összeget súlyos beteg gyermekek álmaira fordítunk, az adományozóknak pedig az év során e-mailben be is mutatjuk, kiknek és miben tudtak segíteni. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egy átlagos álom értéke 120 ezer forint. Vajon idén hány gyermeknek könnyíthetjük meg a harcot? Tarts velünk, ments életet karácsonyra!

Ha Te is életet mentenél ezen a karácsonyon, akkor látogass el a kezdeményezés honlapjára, ezen a linken keresztül.

süti beállítások módosítása