Ne ugráltasd, hanem szeresd a másikat – Lélekemelő #37
SZEMlélek 2018. december 16.

Ne ugráltasd, hanem szeresd a másikat – Lélekemelő #37

Vajon mire utal Varga László azzal a gondolattal, hogy "nehéz letenni a távirányítót"? Friss, lélekemelő gondolatmorzsáiból ez is kiderül.

laciatya.jpg

December 10.
"Amire nézek az vagyok" – és szép lassan azzá is válok. Ha szereted, szeretettel szemléled Jézust, hasonulsz hozzá. Még van lehetőséged nézőpontot váltani!

December 11.
A Szentháromság jelenlétében való lét elűzi a félelmet és folyamatosan hálára indít. Semmivé teszi a bűntudatot, a szégyent, viszont igazi bűnbánatra, megtérésre hív!

December 12.
Amikor közbenjáró imát végzünk valakiért, "leengedjük Jézus elé", ne csak a testi-lelki gyógyulását kérjük, hanem azt is, hogy meg tudja bánni a bűneit és azok bocsánatot nyerjenek! Hitünk láttára, Jézus teljes gyógyulást ajándékoz majd annak az embernek.

December 13.
Aki magára veszi Jézus evangéliumának "igáját", az megszabadul a világ által felkínált, nagynak, gazdagnak és sebezhetetlennek lenni "igáktól". Az mer kicsiny, szegény és sebezhető lenni, mint Jézus és az Atya szentté teszi!

December 14.
Nehéz letenni a távirányítót, aminek segítségével Istent is és embertársainkat is irányítani akarjuk. A Jelenlétben való lét megtanít önmagunk és mások elfogadására, és szeretetére. Ne ugráltasd, hanem szeresd a másikat!

December 15.
Ha nem ismerjük meg a mennyei Atyát, akkor teljesen magunkra maradunk. Megkeseredett, árva gyerekekként nem tudunk mást, mint pártoskodva a Másikat szidni, fegyverkezni és egymásnak esni!

December 16.
Isten a Szeretet, akit mély szeretet kapcsolatokon keresztül ismerhetünk meg igazán. Ha hinnénk ebben, akkor letehetnénk támadó és védekező fegyvereinket és elő bújhatnánk a félelem falai mögül!

süti beállítások módosítása