Együtt a bizalom útján: a SZEMlélek partnere lett a Duna Autó
SZEMlélek 2018. december 12.

Együtt a bizalom útján: a SZEMlélek partnere lett a Duna Autó

A népszerű Autóváros és az egyre olvasottabb értékmagazin egyaránt hisznek a párbeszéd, a nyitottság, a közösség értékeiben.

1_25.jpgEgyütt a bizalom útján: Molnár Andrea, a Duna Autó Zrt. marketing és PR vezetője, Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője és Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója

– A SZEMlélek működésének eddigi 4 éve során sok ezer kilométert tettünk meg az általunk végzett, immár össztársadalmi hatást kiváltó médiatevékenység részeként. Több tucat interjút készítettünk határainkon innen és túl változatos helyszíneken színészlegendákkal, közéleti, egyházi vezetőkkel, olimpikonokkal, hétköznapi hősökkel, példaképekkel. Egyre nagyobb kihívást jelentett saját erőből kivitelezni ezeket az utazásokat, ezért hálásak vagyunk a Duna Autó vezetőségének, akik Autóvárosként 16 márkakereskedés és 18 márkaszerviz üzemeltetésével, különféle márkák és modellek széles kínálatából ajánlottak fel használatra egy korszerű, az általunk végzett médiamissziót sokoldalúan támogató személyautót – fogalmazott a Nissan Qashqai átvételekor Gégény István, a SZEMlélek főszerkesztője.

2_20.jpg

3_17.jpg

– Nekünk az autó bizalmi kérdés. Ezzel a mottóval foglaltuk össze mindazt, ami a Duna Autó számára a központi értéket képviseli értékesítési és szolgáltatási tevékenységünk során. Hiszünk benne, hogy munkánk középpontjában nem tárgyak, hanem az emberek állnak. Nagy örömünkre szolgál, hogy megismerhettük a SZEMlélek aktivitását, amely összhangban van célkitűzéseinkkel és értékeinkkel. Érdeklődéssel tekintek a most megkezdett partnerségünk felé. Őszintén remélem, hogy minél többen járunk együtt a bizalom útján, annál jobb világot építhetünk magunk körül – nyilatkozta Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója.

4_11.jpg
(Fotók: Lambert Attila)

süti beállítások módosítása