Pozitív plakátkampányt indított a kormány
Gégény István 2018. október 18.

Pozitív plakátkampányt indított a kormány

Most, hogy épp nincs választási időszak, végre olyan üzenetek jönnek szembe az utcán, amelyek kapcsán úgy érzem, egy kicsit jobb érzés magyarnak lenni.

csaladplakat.jpg

Talán nem vagyok az egyedüli olyan ember, akit nem csupán az elmúlt évek során országszerte ránk zúdított "kék plakátok" tartalma, de végeláthatatlan mennyisége is megzavart, elszomorított. Ennek fényében különösen örvendetes, hogy nem csupán eltűntek a közterekről a félelemre hangoló, aggodalmakat erősítő "kormányinformációk", hanem a helyüket az utóbbi napokban szinte teljesen ellenkező előjelű bátorítások váltották fel. 

2018-ban a családokra is próbál jobban odafigyelni országunk vezetése, s ennek köszönhetően egy kommunikációs kampány matériái köszönnek ránk akár óriásplakátok, akár videós anyagok formájában. És ez jó. Jó, hogy végre – félő, hogy csak egy kis időre – felhagytunk a harangok félreverésével, és tudunk egy kicsit örömtelibb, noha nem kevésbé próbatételszerű dolgokkal is foglalkozni. Ahogy Böjte Csaba is fogalmazott: az örömnek, a bizakodásnak teremtő ereje van, a félelem, a pánik viszont összemorzsolja szívünket.

csaladplakat1.jpg

– Szülőnek lenni életre szóló kaland – hirdeti a felirat, a kisfilm pedig nem titkolja, hogy ez a kaland azért tele van kihívással, meglepetéssel, erőfeszítéssel, és persze rengeteg vidámsággal is.

Köszönet azoknak, akik elérték, hogy végre ilyen üzenetek is plakátra kerüljenek! Hajrá, így tovább!

Gégény István

(Nyitókép forrása: csaladokeve.hu)

süti beállítások módosítása