Nagy a tolongás az "önzés vályúi" körül – Lélekemelő #28
SZEMlélek 2018. október 07.

Nagy a tolongás az "önzés vályúi" körül – Lélekemelő #28

Angyalok, szárnyalás, a szabadság illúziója is terítékre kerül Varga László aktuális üzeneteiben.

laciatya.jpg

október 1.
Ma kis Szent Teréz segíteni fog minket abban, hogy kis dolgainkat is nagy szeretettel végezzük. Csak éljünk a szentek közösségében!

október 2.
Az őrangyalok súlytalanok, ezért szárnyalnak. Ha kérjük őket, segítenek megszabadulni fontossági tudatunk, ítéleteink, előítéleteink minden súlyától, hogy mi is szárnyalhassunk!

október 3.
Az őrangyalok szüntelenül szemlélik Isten arcát, ezért jó segítőink a dicsőítésben. Szellemi lények, így bajtársaink a szellemi harcban. Fogadjuk el a segítségüket!

október 4.
Elég felismerni és beismerni, saját szegénységünket ahhoz, hogy meghajtsuk fejünket Isten nagylelkűsége előtt, aki tekintetre méltatott bennünket. Így könnyebben indulunk el a peremen, szegénységben élők felé.

október 5.
Jézus Krisztus sohasem kérte ki magának a méltánytalan bánásmódot. Miután döntöttél, hogy követni szeretnéd, már nem lesz akkora jelentősége a téged ért igazságtalanságoknak!

október 6.
A szabadság illúzióját kergetve nagy a tolongás az "önzés vályúi" körül. Ma is választhatunk az önálló életvezetés igézete vagy az istengyermeki szabadság között, amely szeretetből, önként csak az Atyától akar függni!

október 7.
Akik elfogadják az Istentől függés szabadságát, megmerítkezve az ő szeretetében, a szolidaritás tereit építik, és vállalják az együtt szenvedést a szenvedőkkel!

süti beállítások módosítása