Nem kell fényezni magunkat – Lélekemelő #23
SZEMlélek 2018. szeptember 02.

Nem kell fényezni magunkat – Lélekemelő #23

Varga László püspök ezúttal a létünk forrásaira való rácsodálkozásra hív meg bennünket.

laciatya.jpg

Augusztus 27.
Létünk forrása a szentháromságos Szeretetközösség, ezért nagyon fontos a kapcsolataink "erőtere". Ahhoz, hogy ez jól működjön, nem elég a másikat szeretnünk, hanem ápolnunk kell a köztünk lévő kapcsolatot is!

Augusztus 28.
A betániai Mária a "jobbik részt" választotta, Márta pedig tettekkel szolgálta Jézust. Bármelyik vagy, szemlélődésedből tetteknek, aktivitásodból pedig a "jobbik résznek" kell megszületnie. Végezd mindkettőt szenvedélyes szeretettel!

Augusztus 29.
Létünk forrása a Jóság! Nem kell jónak lennünk ahhoz, hogy Ő szeressen bennünket, de csak azért tudunk jót tenni, mert Ő szeret bennünket!

Augusztus 30.
Létünk forrása az Igazság! Nem kell igaznak lennünk ahhoz, hogy Ő szeressen bennünket, viszont csak azért tudunk igazzá válni, mert Ő szeret bennünket.

Augusztus 31.
Létünk forrása a Szépség! Nem kell fényezni magunkat, hogy Ő szeressen bennünket, de az Ő szeretetében mindannyian széppé válunk!

Szeptember 1.
Mindenben Isten, a Szeretet a kezdeményező. Választhatunk a "majd én megmutatom" vagy a kölcsönös szeretetkapcsolat között. Egészen mások lesznek a gyümölcsök!

Szeptember 2.
Minden megoldás érdekel! Tényleg? A mennyei Atyáé is? Nála minden krízised, veszteséged, kudarcod a Feltámadást vetíti előre itt és most. Hiszed?

süti beállítások módosítása