Jövőképünk a mennyország - Lélekemelő #22
SZEMlélek 2018. augusztus 26.

Jövőképünk a mennyország - Lélekemelő #22

Az elmúlt héten Varga László püspök az Atya szándékáról, a bizalomról és a szomjunk csillapításáról is megosztotta gondolatait.

laciatya.jpg

Augusztus 20.
Az Atya szándéka szerint, életünk sziklája Krisztus, szeretetben való növekedésünk mozgatója a Szentlélek, jövőképünk pedig a mennyország. Ha nem, akkor ma is meg kell térnünk!

Augusztus 21.
Mivel állandóan szeretve vagyunk Istentől, lelkünk normális állapota az öröm, a derű. Aki hisz ebben az hálás, a hálás szív pedig könnyen énekel és dicsőíti Istent!

Augusztus 22.
Jézusom, ma reggel is átadom a mai napra elkészült forgatókönyvemet. Megengedem, hogy átírd és meglepj, mert szeretsz én pedig bízom benned!

Augusztus 23.
Jézusom, bízom benned, és ezért megengedem, hogy te határozz meg engem mindig mindenben!

Augusztus 24.
Vak vagyok és Te járni késztetsz. Közben fogod a kezem és a sivatagot tóvá változtatod, a járhatatlan utat járhatóvá teszed. Köszönöm!

Augusztus 25.
Ebben a bizonytalan világban a bizalom a biztos pont. Ebből fakad a megbocsátás, a szeretet, az irgalom. Lehet félelem nélkül élni, bizonyosság nélkül is!

Augusztus 26.
Időzz a Forrásnál és csillapítsd szomjadat! Engedd, hogy az Élő víz folyamai belőled is előtörjenek és sokan olthassák szomjukat általad!

süti beállítások módosítása