A hitük felvállalására biztatja a fiatalokat Denzel Washington
SZEMlélek 2017. november 20.

A hitük felvállalására biztatja a fiatalokat Denzel Washington

Nehezen találni Hollywoodban olyan hírességet, akit nemcsak a csillogás és a sztársága miatt számít sokak példaképének, hanem valódi élete és hite miatt lehet követendő számunkra. Denzel Washington egy a kevés közül. 

A 62 éves színész nemrég adott nyilatkozatában az Y-generációs fiatalokhoz szólt. 

Találjátok meg az összefogás lehetőségeit, mert sajnos nagyon megosztó és dühös időkben élünk, nem olyanban, mint amiben felnőttünk.

denzelwashington.jpg

Imádkozom a generációtokért! Micsoda lehetőségeitek vannak! Ne hangoljon ez le benneteket, mert át kell jutnunk ezen is!

Amikor 59 éves volt, az édesanyám azt mondta: "Denzel, sok jót teszel. Ezeket a jó dolgokat a helyes úton kell tenned - tudod, mire gondolok." Nem iszom többé, nem használok semmi ilyesmit. Teljesen az üzenetért vagyok, úgy, ahogy meg tudom érteni és már nem szégyenlem és nem félek megosztani ezt. Így Ti se féljetek és ne szégyenkezzetek meg osztani az Isten üzenetét úgy, azon a módon, ahogy a Ti nemzedéketek legjobban tudja azt.

A kétszeres Oscar-díjas színész az amerikai fekete y-generációs fiatalok példaképe és nem is alaptalanul. Szerepeitől eltekintve példaadó házasságban él több mint 30 éve feleségével, akivel közösen 4 gyermeket neveltek fel. Washington mindennap olvassa kedvenc könyvét, a Bibliát, lelkésze iránymutatásai alapján haladva. Vallásos családban nőtt fel, édesapja pünkösdi lelkész volt 60 éven keresztül, akiről így nyilatkozott a színész: 

Igazi  úriember volt,  mélyhitű keresztény, Szentlélek által vezérelt ember, keményen dolgozó, visszafogott, szilád meggyőződésű, állhatatos.

(forrás: http://panpeterstop.blog.hu, christianpost.com)

süti beállítások módosítása