Te át mersz menni a hídon?
SZEMlélek 2017. május 24.

Te át mersz menni a hídon?

Szimbolikusan és a való világban is számtalan híddal találkozunk életünk során. Az átkelés nem mindig könnyű, de érdemes rászánni magunkat. Olyan programot ajánlunk, ami segíthet a döntésben.

kersziget.jpg

"Gyere át a hídon!" mottóval rendezik meg idén is a nyári fesztiválszezon berobbanása előtt a Keresztény Sziget egynapos programját, a helyszín újfent a Margitsziget. Aki nem hajóval, esetleg úszva érkezik, annak a részvételhez legalább egy hídon át is kell kelnie, feltéve, ha nem tud vízen járni (az ejtőernyős érkezés sem kizárt, igazi profi megoldás lenne).

Aki azonban nem idegenkedik a hagyományos, emberközeli megoldásoktól, az egy kellemes sétával ott találhatja magát a családias forgatagban május 27-én, ahol gyerekprogramoktól gondolatébresztő előadásokig számtalan program segíthet más értelemben is átkelni a túlpartra.

Merthogy a Keresztény Sziget nem a csapatásról, a buliról, a szétcsúszásról szól, noha jókedvben nem szokott hiány lenni, és nyilván így lesz ez most is. Itt értékeket mutatnak be, hoznak felszínre és osztanak meg egymással a jelenlévők: szó lesz családról, médiáról, közéletről, de lesznek koncertek is, a "Mindenki nyer" váltófutás pedig nevében hordozza lényegét - a részvétel maga az ajándék.

Ott lesznek a motorkerékpálosok, a rajzairól ismertté vált Angelico atya... A teljes programot annak bősége miatt nem soroljuk fel, ide kattintva bárki felkészülhet a színes együttlétre, mielőtt átkelne a hídon. Ugyanazon az oldalon lehet jelezni a részvételi szándékot is.

A Keresztény Sziget megvalósítását médiatámogatóként segíti a SZEMlélek.

süti beállítások módosítása