Robin reverendában
SZEMlélek 2017. január 13.

Robin reverendában

Néha mindenki eljátszik a gondolattal, hogy mi lett volna, ha... Mike Schmitz atya igazán messze juthat egy ilyen álmodozással: lehetett volna Batman társa vagy Angelina Jolie exférje is. De ő pap lett, nem is akármilyen!

fr-mike-schmitz.jpg

Az 1995-ös Batman Forever film castingján Robin szerepére válogatták ki az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő Mike Schmitz atyát. Az utolsó körös meghallgatásig jutott, de Isten mégsem erre az útra vitte őt. Ám mivel ilyen jól ment neki, egy másik meghallgatást is ajánlottak neki, de végül ott sem lett befutó. (Hála Istennek, hogy helyette pap lett belőle!) A filmben, amelyre majdnem kiválasztották párja Angelina Jolie lett volna. Az élet furcsa fintora, hogy a főszereplő Schmitz atya helyett Jonny Lee Miller lett, aki a forgatáson beleszeretett a világhírű színésznőbe és nem sokkal később összeházasodtak.

father-mike-schmitz-fr-mike-loves-batman.jpg

- Szóval, én lehettem volna az első exférje Angelina Jolie-nak - vetette oda viccelődve Schmitz atya egy egyetemen tartott előadásán. A 13 ezer hallgatónak adott fantasztikus, lelkesítő beszédében arra buzdította őket, hogy kövessék Jézust és vele együtt változtassák meg gyökeresen a világot.

(churchpop.com)

(fotó: epicpew.com)

süti beállítások módosítása