Van-e szükség egyházi bulvárra?
SZEMlélek 2016. szeptember 23.

Van-e szükség egyházi bulvárra?

A Katolikus Társadalmi Napok keretében a korunkra hangolt örömhírről beszélgettek keresztény médiaszakemberek, blogunk vezetője is meghívást kapott az előadók sorába. Videót mutatunk az eseményről.

kattars_media.jpg

A budapesti Március 15. téren felállított sátorban zajló pódiumbeszélgetés központi témája az egyházi média új évezredben betöltött szerepe, helyzete volt. A társalgást Kuzmányi István, a Magyar Kurír és Új ember médiumok főszerkesztője moderálta, akiket pedig faggatott: Szerdahelyi Csongor, a Ferences Sajtóközpont igazgatója, a Katolikus, a Lánchíd és a Kossuth Rádió munkatársa Jakab Péter, a BonumTV vezetője és Gégény István, a SZEMlélek blog vezetője.

A dialógus során számos témát érintettek a szakemberek, így szóba került az egyházi kommunikáció és a bulvár viszonya, az egyházi megnyilatkozások korszerűsége, Benedek pápa Twitterre lépésének jelentősége is. A beszélgetés különlegessége a nyílt, őszinte kommunikáció mellett, hogy a nyomtatott sajtó, a televízió, a rádió és a webes interaktív média is képviselte magát.

Az esemény a Bonum TV-nek köszönhetően utólag is megtekinthető.

Watch video!

süti beállítások módosítása