Anikó jelenti: Pakolás a köbön
SZEMlélek 2016. július 16.

Anikó jelenti: Pakolás a köbön

Már csak pár nap és indulunk az IVT-re. Az elmúlt napokban az izgalommal együtt a kérdések száma is növekedett bennem: Vajon milyen lesz Krakkóban? Meleg lesz, vagy hideg? Miből mennyit vigyek?

aniko.jpg

Ezek fontos kérdések, főleg, ha Isten lánynak teremtett. A pakolás közepén tehát nagy slamasztikába keveredtem. Nincs elég hely a bőröndömben. Alap dolog lenne, hogy magammal vigyem a Bibliát egy ilyen találkozóra, de mivel túl nehéz és nagy, ezért egyszerűbb megoldást találtam. Letöltöttem a telefonomra egy appot, amin szabadon keresgélhetek és olvasgathatok szentírási részeket. Sokkal gyorsabb és praktikusabb. Persze nem helyettesítheti az érzést, amit a nyomtatott Biblia nyújt, de jó megoldásnak kínálkozik.

Természetesen komolyabb kérdések is felvetődtek bennem. Fogom-e közelről látni a Szentatyát, vagy csak a kivetítőn keresztül? Vagy lesz-e alkalmam nála gyónni? És megértenénk-e egyáltalán egymást a beszélgetés során? Biztosan megoldanánk valahogy. Csodálatos élmény lenne.

aniko0.jpg

Ezekre a kérdésekre viszont majd csak két hét múlva kapok választ, addig pedig marad az egyre növekvő izgalom és a rengeteg praktikus pakolásról szóló cikk.

Erdélyi Anikó

(Fotó: Fodor Fanni)

süti beállítások módosítása