"Azt akarjuk, hogy minden gyermek tudja: Isten szereti őket" - útnak indult a nemzetközi cipősdoboz akció
SZEMlélek 2020. november 27.

"Azt akarjuk, hogy minden gyermek tudja: Isten szereti őket" - útnak indult a nemzetközi cipősdoboz akció

A koronavírus-járvány, az amerikai elnökválasztás és az idén kirobbant országos zavargások között – az USA-ban a legtöbb ember készen áll arra, hogy 2020 véget érjen.

5bec4d27d2016_image.jpg
A világhírű Billy Graham fiának, Franklin Graham tiszteletesnek van rá módja, hogy mégis pozitívan zárja az évet a minden eddiginél nagyobb cipősdoboz akciójával.

A CBN News-nak így nyilatkozott: "Csak arra kérjük az embereket, hogy fogjanak egy dobozt, és töltsék meg egy gyermek számára készült tárgyakkal, küldjék el nekünk, és mi kiosztjuk azt a gyermekeknek az egész világon" - magyarázta Graham tiszteletes. "Ebben az évben körülbelül 11 milliót szállítunk. Az elmúlt 27 évben eddig közel 180 millió doboz volt, amelyet körülbelül 160 különböző ország gyermekei kaptak.

Ami a legfontosabb, a tiszteletes mindenkit arra buzdított, hogy imádkozzon a gyermekért, aki megkapja a dobozt, és az áldás lesz.

"Nem én fogom ezt megadni, hanem Isten. Imádkozzon ezért a gyerekért. Tudjuk, hogy Isten minden  ember imáját hallja. El tudod képzelni - idén 11 millió ember imádkozik a gyerekekért -, hogy Isten mit tehet a gyerekekért?  Ajándékot akarunk adni minden gyermeknek, de szeretnénk, ha minden gyermek tudná, hogy Isten szereti őket, törődik velük, és hogy Jézus Krisztus az, akiről a karácsony szól. "

A tiszteletes kijelentette, hogy Amerika helyreállhat az idei év megpróbáltatásaiból, de ehhez meg kell keresnünk Urunkat és Megváltónkat.

"Nem hiszem, hogy Isten nélkül meggyógyulhatnánk, és hogy ez megtörténjen, bűnbánatra van szükség" - mondta. "Bűnbánatot kell tartanunk bűneinkért. Nemzetünk bűnei hatalmasak, de azt nem látom, hogy nemzetünk közeledne Istenhez."

 

Forrás: CBNNews

Nyitókép:samaritanpurse.org

Összeállította:Szőke Tibor

 

süti beállítások módosítása